Välj en sida

Val mellan pest och kolera

8. jan 2024 | 2 Kommentarer

Ledsen om jag skrämde upp er med diagnosen, som de förtjusande läkarna (det är det jag säger, man kan inte lita på något längre här i världen..) på sjukhuset kom fram till, för nu är det inte mera cancer det gäller – senaste erbjudandet är istället en mycket allvarlig störning i min blodkoagulering för jag var hos min onkolog idag och han var mycket allvarlig och menade att jag helst inte skulle utsätta mig för det minsta lilla våld och allra helst inte trilla på skallen (som är min specialitet) för det skulle utlösa ordentliga blödningar inomhus och särskilt skallen gillar inte sånt. Man ser på min kropp att något är knas för jag har stora fält av mörklila hud. Men nu spottar vi i händerna och går vidare, på torsdag datortomografi och nästa vecka den rara onkologen igen och hoppas han inte ser lika lessen ut som han gjorde idag..

Som liten extra utmaning strejar trafikbolaget så det gäller att kryssa sig fram i den här röriga storstaden, vilket naturligtvis tar massa längre tid och man står där och väntar på bussen istället och den kommer och är så full att väggarna böjer sig men lilla tanten skjuter in rollatorn lite grand och tränger sig på med en fot och lyckas komma med i alla fall för inte kan ju chaffisen stänga dörren med halva tanten inne. Ser illa ut att vara så otrevlig mot en handikappad pangis… aj-aj-aj..

nästa bidrag

senaste kommentarer

 1. 😂😂 åt Kerstis kommentar…måste medge att jag inte har koll på var Alexander verkade..men det kanske du har? Har aldrig…

 2. Jaså vedbärare, det var som tusan! Och det där med bortsupande klarade en annan familjemedlem ytterst perfekt av..

 3. Sederholm, googlade, vedbärare på Sthlms slott … Ja, sämre förfäder kan man ha. Han på din tavla kanske inte är…

 4. Jorå, tror att du och jag kan bita ifrån rätt så bra och hoppas på fortsatt kompisskasp...kram

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Hej
Trevligt att träffas!

Registrera dig för att få innehåll i inkorgen, när jag skrivit något nytt.

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.

2 Kommentarer

 1. Att inte doktoren kan få skriva ut gratis och bekväm transport är väl tokigt!

  Svara
  • Kersti. Tokigt är väl en rejäl underdrift ! I synnerhet till patienter som passerat 70 – strecket. Upprörande skulle jag kalla det !

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *