Välj en sida

Sitta i dödens väntrum

9. nov 2023 | 0 Kommentarer

Nu låter jag nog lite dramatisk och jag är inte oroad eller deppad på något sätt men idag ploppade den tanken upp när jag såg rollatorkaravanen till matsalen. Okey, jag vet, det enda som är säkert här i livet att vi alla ska dö någon gång – ingen slipper undan, även om det inte finns rättvisa med rik och fattig och sjuk och frisk, här slipper ingen undan. Men om man bor kvar hemma i sin vanliga lägenhet känns det hela säkert lite mera främmande ”det är inte min grej, det angår inte mig” men tji fick vi, det är allas vår grej och när man redan bor på ett äldreboende känns det närmare, intensivare och mera realistiskt..

När jag ser grupperna av intresserade bo-aspiranter här visas runt, tänker jag ibland, jaha, you are the next one.. Och när jag ser flyttbilen diskret parkera på baksidan och möbler bärs ut – inte in – ja då vet jag att det var dags för någon att vandra vidare..

nästa bidrag

senaste kommentarer

  1. 😂😂 åt Kerstis kommentar…måste medge att jag inte har koll på var Alexander verkade..men det kanske du har? Har aldrig…

  2. Jaså vedbärare, det var som tusan! Och det där med bortsupande klarade en annan familjemedlem ytterst perfekt av..

  3. Sederholm, googlade, vedbärare på Sthlms slott … Ja, sämre förfäder kan man ha. Han på din tavla kanske inte är…

  4. Jorå, tror att du och jag kan bita ifrån rätt så bra och hoppas på fortsatt kompisskasp...kram

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Hej
Trevligt att träffas!

Registrera dig för att få innehåll i inkorgen, när jag skrivit något nytt.

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *