Välj en sida

Sex när man blir gammal

7. nov 2023 | 0 Kommentarer

Här i Tyskland säger man att mat är istället för sex när man blir gammal. DÅ VILL JAG BARA MEDDELA ATT VI LEVER HELT SEXLÖSA HÄR PÅ HEMMET!! Sorgligt, sorgligt.. Vad hände?

Igår skulle jag som ”icke köttätare” få rödbetsbiffar. Ja en får skylla sig själv när man krånglar till saker och ting.. Rödbetsbiffar jag ofta gjort förr och har varit riktigt gott. Typiskt att jag just igår inte kunde fota för jag glömde telefonen. Vad serveras?? Hoho!! 3 små svartsvartbrända tunna eländiga biffar, totalt vidbrända.

Servitrisen tillkallades genast och hon sade att hon hade sagt det till kocken också och han hade sagt ”att det ska vara så”. Tja om han säger så så är det väl så.. Försöker de avliva oss i förtid, vidbränd mat = cancerframkallande?? Gick en instans högre och tillkallade chefen för matsalen som kom och beklagade och sa att ”nej, så får det inte vara” och man försökte ”trolla fram” något gott till mig i köket. Lät försiktigt lovande.Okey, väntade mig inte en hummerdinner, men något gott..

In kommer en stor tallrik med ena hälften äggröra – pang på tallriken – andra hälfte sönderkokt potatis – pang på tallriken – och inte ens en liten persiljekvist. Jag stirrade på den och tillkallade högre instansen = matsalschefen igen ch sa att om det här är den nivå som det här huset håller, då vill jag ha prisreducering på hyran. Tallriken var sorgligt vämjelig. Hon försökte erbjuda mig en cappucino som gottgörelse men jag sa att jag har nog och att det får vara andra gottgörelser än en eländig cappucino och gick. Ska aldrig mera glömma ta med telefon/kamera, sånt måste man dokumenteras..

Summan av kardemumman: finito med sexet..

nästa bidrag

senaste kommentarer

  1. Ta en extrakoffert med pengar med till Sverige, så ska vi bättra på vårt BNP!!

  2. Du är rar o ok Rom byggdes inte på en dag men våra liv är lite ändliga så vi får…

  3. Jag har ett stort och helt oanfrätt förtroende för dina möjligheter här! Och du får en möjlighet att på sikt…

  4. Nu eru allså me i rådet för de boende. Grattis! De vore ju själva hmhm om du inte skulle få…

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Hej
Trevligt att träffas!

Registrera dig för att få innehåll i inkorgen, när jag skrivit något nytt.

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *