Välj en sida

Söndag på ålderdomshemmet

3. sep 2023 | 1 kommentar

Idag är det söndag och en slö söndagsstämning lägrar sig över huset. Inte för att det annars är så värst mycket mindre slött – vi har gjort vårt här i livet- men i vilket fall som helst, man riggar upp sig och det blir modevisning til lunchen. För att inte falla ur ramen direkt tog jag av mig jeansen och har nu en anständig klänning på mig, men mera för att det blir för varmt med jeans. Tror att jag även med den faller lite ur ramen, so what.. Som vanligt får jag min grönsakstallrik med grönsaker som inte behöver tuggas så länge (oh har de aldrig hört ordet al dente här?) utan kan sugas upp med ett sugrör, men det är ok så länge som jag slipper undan söndagssteken som simmar i fet sås. Sen kommer invasionen av familjemedlemmar och solterrassen blir full och jag kikar lite avundsjukt dit. Men jag ska inte klaga, ett av mina barnbarn, som vill lära sig svenska och studera där sen, kommer på undervisning och det blir min söndagshöjdpunkt!

nästa bidrag

senaste kommentarer

 1. Ta en extrakoffert med pengar med till Sverige, så ska vi bättra på vårt BNP!!

 2. Du är rar o ok Rom byggdes inte på en dag men våra liv är lite ändliga så vi får…

 3. Jag har ett stort och helt oanfrätt förtroende för dina möjligheter här! Och du får en möjlighet att på sikt…

 4. Nu eru allså me i rådet för de boende. Grattis! De vore ju själva hmhm om du inte skulle få…

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Hej
Trevligt att träffas!

Registrera dig för att få innehåll i inkorgen, när jag skrivit något nytt.

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.

1 kommentar

 1. Du ser säkert förträfflig ut i din klänning. Glömde väl inte pärlorna ? Fniss…
  Här har jag hivat upp fallfrukt. 4 hinkar äpplen och päron som jag inte har någon glädje av. Blir säkert bra must, men den lär vi inte se röken av och päronen är rena getingbona. Men jag fick känna mig lite nyttig i alla fall.
  Ha en fortsatt trevlig söndag i pedagogikens tecken ! Kramis 😘

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *