Välj en sida

Det sjunger i vassen/det susar i säven

7. aug 2023 | 0 Kommentarer

Blåsten får den mans/kvinnohöga (här använder vi gender, jawohl!) vassen att bölja graciöst och så mjukt, den dansar och böjer sig mjukt och till det hör man fontänen som porlar och som tyvärr en del klagar över så att den måste stängas av mellan varven (och jag som trodde att vi gamlingar hör lite visset, men icke säger Nicke) och jag lägger mig ute på balkongen och drömmer mig bort till en ö i Östersjön, Fårö min älsklingsort.. Tänk vilken lycka att få bo så här i miljonstaden Berlin.. (Foto på graffiti av Banksy)

nästa bidrag

senaste kommentarer

  1. Ta en extrakoffert med pengar med till Sverige, så ska vi bättra på vårt BNP!!

  2. Du är rar o ok Rom byggdes inte på en dag men våra liv är lite ändliga så vi får…

  3. Jag har ett stort och helt oanfrätt förtroende för dina möjligheter här! Och du får en möjlighet att på sikt…

  4. Nu eru allså me i rådet för de boende. Grattis! De vore ju själva hmhm om du inte skulle få…

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Hej
Trevligt att träffas!

Registrera dig för att få innehåll i inkorgen, när jag skrivit något nytt.

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *