Välj en sida

Det här går åt pipsvängen..

2. jul 2024 | 4 Kommentarer

När jag upptäcker att sommaren som inte ens riktigt kommit igång än är på nedgång blir jag allt lite ledsen. Nä, inte deppad, men jag känner mig nog allt lite melankolisk. Har några gamla oljebilder på gamla släktingar och nästan hela året måste jag dra för gardinen lite när solen skiner för jag har inte lust att restauerara dem innan jag lägger på kistlocket. Nu när solen står som allra högst behövs det inte men vad var det jag såg i morse?!?

En liten solgnutta sken in på farbror Sederholm!! Och okej, vad är det med det då? Det betyder att solen redan börjar dala lite och det betyder att sommaren som liksom inte kommit igång ännu – hos mig – håller på att dra sig tillbaka och det gör mig ledsen. Vart tar tiden som rasar vägen och fortfarande känns det inombords som om det bara blir sommar om jag får vara på ”landet” (som jag aldrig haft men som ändå kännts nära) och här mitt i smeten? Nä, blir lite fel liksom..

nästa bidrag

senaste kommentarer

 1. 😂😂 åt Kerstis kommentar…måste medge att jag inte har koll på var Alexander verkade..men det kanske du har? Har aldrig…

 2. Jaså vedbärare, det var som tusan! Och det där med bortsupande klarade en annan familjemedlem ytterst perfekt av..

 3. Sederholm, googlade, vedbärare på Sthlms slott … Ja, sämre förfäder kan man ha. Han på din tavla kanske inte är…

 4. Jorå, tror att du och jag kan bita ifrån rätt så bra och hoppas på fortsatt kompisskasp...kram

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Hej
Trevligt att träffas!

Registrera dig för att få innehåll i inkorgen, när jag skrivit något nytt.

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.

4 Kommentarer

 1. Sederholm, googlade, vedbärare på Sthlms slott … Ja, sämre förfäder kan man ha. Han på din tavla kanske inte är vedbäraren, men vem vet?
  Själv härstammar jag från torpare i Ådalen, som söp bort allt. Efter dom finns inga oljemålningar, liksom.

  Svara
 2. Jaså vedbärare, det var som tusan! Och det där med bortsupande klarade en annan familjemedlem ytterst perfekt av..

  Svara
  • 😂😂 åt Kerstis kommentar…måste medge att jag inte har koll på var Alexander verkade..men det kanske du har? Har aldrig brytt mig om den avdelningen..och än har vi ganska långt kvar av sommaren! Men visst, stoppa gärna tiden så att man hinner med bättre!!

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *