Välj en sida

ack, ack, ack..

13. sep 2023 | 0 Kommentarer

Jag skrev att jag skulle kunna krama kökschefen för att han INTE satte fram en rykand varm soppa när det nu var 35 grader. Oh, han bjöd de som ville på en gaspacho och det var ljuvligt men sen fick jag för övermodet. Han menade säkert väl, men små bleka och betonliknande köttbullar som är gjorda på något som påminner om sågspån – och det när det finns så mycket fantastiskt god och fantasifull vegetarisk mat… ja, jag trodde inte på det heller förr men jag har ödmjukt lärt mig bättre vara. Jag pillade de där små torra harspillningarna åt sidan och åt kokta morötter istället. Lär vara bra för nattsynen dessutom.

nästa bidrag

senaste kommentarer

  1. Ta en extrakoffert med pengar med till Sverige, så ska vi bättra på vårt BNP!!

  2. Du är rar o ok Rom byggdes inte på en dag men våra liv är lite ändliga så vi får…

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Hej
Trevligt att träffas!

Registrera dig för att få innehåll i inkorgen, när jag skrivit något nytt.

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *