Välj en sida

Nu ere dags..

1. maj 2024 | 1 kommentar

Jaha, vet inte om ni minns att jag pratade om det där utskottet som tillvaratar allas intressen här.. jag anade väl att jag inte kunde ducka mig för mitt moraliska inre (trodde ni inte ja hade va..) så att vi m å s t e ha ett sådant och intresserade aspiranter var ju tunnsådda… Alltså allt har gått som en trott och tror att vi i detta gremium ska kunna – kanske – ändra på någon lite pyttesak i det här konservativa huset. Ordförande är min favorit, hon var manger i industrin förut, är mycket klok, lugn, logisk och har en självklar pondus. Vi fick behålla en av de gamla bråkstakarna i den gamla gruppen men han sitter i vänteposition och får bara vara med när någon av oss inte kan. Måste vara mycket svårt för en man som är van att vara den som mycket högljutt bestämmer och donar att sitta på reservbänken. Tji fick han..

Än så länge har vi bara haft första mötet och delat upp uppgifterna och jag lyckades slinka undan utan att behöva ha det hemska jobbet att sköta och skriva protokollen. Var redan under min tid som sekreterare en mardröm, fick protokollera vetenskapliga diskussioner och eftersom jag inte fattade ett skvatt av vad som verkligen var viktigt skrev jag så pennan glödde och protokollen blev längre och längre. Sen dess har jag lite problem med sånt..

Men okej, jag är positivt inställd, det vill säga jag försöker intala mig det, och att vi ska lyckas ändra en del saker men ibland landar jag hårt på marken och inser att mot den stenkonservativa ägarfamiljen och deras underdåniga slav, vår direktör, kommer vi inte att lyckas, men skam den som ger sig… nu går jag ut på balkongen och njuter av sommaren som nu verkligen har landat här – VÄLKOMMEN SOMMAR!!

nästa bidrag

senaste kommentarer

  1. Ta en extrakoffert med pengar med till Sverige, så ska vi bättra på vårt BNP!!

  2. Du är rar o ok Rom byggdes inte på en dag men våra liv är lite ändliga så vi får…

  3. Jag har ett stort och helt oanfrätt förtroende för dina möjligheter här! Och du får en möjlighet att på sikt…

  4. Nu eru allså me i rådet för de boende. Grattis! De vore ju själva hmhm om du inte skulle få…

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Hej
Trevligt att träffas!

Registrera dig för att få innehåll i inkorgen, när jag skrivit något nytt.

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.

1 kommentar

  1. Nu eru allså me i rådet för de boende. Grattis! De vore ju själva hmhm om du inte skulle få till de me lite bättre krubb för dom somente svullar djur. Kolla vicka bestämmelser som finns. Lycka till!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *