Välj en sida

Jag har vunnit!!

31. aug 2023 | 2 Kommentarer

Jag har vunnit första pris i källartävlingen! Det finns inte många källare här och i relation till vad vi betalar för att bo här är de verkligen så att även jag kan lyxa till mig. Har organiserat min hustomte som åker till Ikea och köper en lagerhylla och sen, sen gott folk, är det jag som ska sortera allt på nytt igen och ner med det i källaren. Oh lycka – jag har inte bara överlevt hjärtstopp, blödning i hjärnan (utan att ha blivit dummare tror jag..) utan nu har jag turen att få en källare. WOW!! Man måste prioritera saker här i världen och just nu står källaren på nummer 1!!!

nästa bidrag

senaste kommentarer

 1. Här har vintern kommit nu. Vitt överallt och det snöar fortfarande. Skandinavisk luft, enl. väderleksrapporten. Julpyntandet blev ovanligt tidigt i…

 2. Låter som att bli i behov av sjukvård i Berlin inte är att rekommendera. För väl att de inte höll…

 3. Bra jobbat med arbetsgrupp! Detta är verkligen konstigt att de inte har bättre mat, varken på någon typ av boende…

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Hej
Trevligt att träffas!

Registrera dig för att få innehåll i inkorgen, när jag skrivit något nytt.

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.

2 Kommentarer

 1. GRATTIS grattis Dej!!! Så fint som du hade det i din gamla källare..så förväntar jag mig att vi kan ta drinken där i din nya..förlåt på din nya halva! (Vi kanske t.o.m. kan sitta på grannens ev fåtölj?).
  Över huvud taget kunde du extraknäcka som organisationskonsult!! Att vi blev så olika..

  Svara
  • Ja du skulle bli glad om du såg den fina källaren och var glad att du inte blev som jag :-))

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *