Välj en sida

Att bo på minimal yta..

26. nov 2023 | 0 Kommentarer

Först bodde jag ståndsmässigt på minst 200 qm, sen blidde det 56 qm och nu 36.. Hur många qm har kistan? 1? Men man säger ju här att sista skjortan inte har någon ficka, inte ens till en liten, liten näsduk? Nä..Ja man får rätta apptiten efter maten – nä, det blev fel ordspråk.. I vilket fall som helst har det nu varit min hobby att flytta runt alla saker för jag inbillar mig att det ska bli bättre. Jag har nu bott här i ett halvt år och flyttcirkusen pågår för fullt och idag tänkte jag att, ja men där har jag ju också redan haft de svarta jumpersarna. Idag flyttade jag också in flaskbaren i kammaren och grytorna fick flytta dit där flaskorna förut stod.

Jag har haft turen att komma över en källaren – min lycka!! så nu kan man andas i klädkammaren igen, för säsongvaran flyttar upp och ner, just nu har sommaren flyttat ner i källaren och ändå måste jag dra in magen när jag ska in i kammaren. Källare är svåra att få här – finns inte en till varje lägenhet, ngn måste dö först och så kom jag över den. Jag tjatade på damerna på kontoret så till den grad att jag tror att de sa: Ge människan en källare så vi slipper ha henne här varje dag – och ja, nu slipper de mig. Tjat lönar sig…

Jag ser på nätet fantastiska anordningar för hur man ska hänga upp 20 byxor med en galge och vad vet jag och när sen saken kommer från Kina är det bara skrot och jag lovar mig själv – never ever – tills nästa gång. Jag kan hänge mig åt bilder i IKEA-katalogen där skor är sorterade i färg, samma med tjusigt rullade slipsar (om sådang behövs), ordnade i färg eller mönster och nu är jag på jakt igen efter passande lådor till skåpet. Ni svenskar anar inte hur bra ni har det med era inbyggda garderober – här sitter ordförande i avundsjuka-kommitteen..

nästa bidrag

senaste kommentarer

  1. Ta en extrakoffert med pengar med till Sverige, så ska vi bättra på vårt BNP!!

  2. Du är rar o ok Rom byggdes inte på en dag men våra liv är lite ändliga så vi får…

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Hej
Trevligt att träffas!

Registrera dig för att få innehåll i inkorgen, när jag skrivit något nytt.

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *