Välj en sida

Ännu en dag här i mitt pensionärsliv

7. jul 2023 | 3 Kommentarer

Ännu en dag här i mitt pensionärsliv  – solen skiner som om den ville  ta kål på alla, det kommer att bli varmt, idag kanske bara 25+ men över helgen 36 grader.. Puh.. det blir en ”bortslängd” dag för inte orkar jag göra något ute. Åka till sjön och bada? Nä tanken på att stå i  en ändlös kö vid kassan (för jag inte vant mig vid att man även där kan beställa biljett per internet) inklämd mellan kladdiga uppblåsta badringar och luftmadrasser efter det att jag överlevt en halv dagsvandring från tågstationen till badet.  Tänk när en hade en bil.. Alltså vad återstår? Stanna hemma, rulla ner markisen och öppna korsdrag. Men vem ska klaga som inte behöver jobba i värmen.. Vi har ju en pool (inomhus) här på ”hemmet” och tanken slår mig – en pool utomhus.. wow, vore det inte klokt att satsa på det nu när enligt kloka hjärnor klimatkatastrofen lurar runt hörnet eftersom det inte längre är fem i utan fem över tolv..  Men med insyningsskydd tack, för vi här motsvarar inte det aktuella – ja inte något alls förresten – skönhetsidealet.. Fnissar lite vid tanken på rollatorrallyt på morgonen för att lägga sin handduk på bästa platsen..

nästa bidrag

senaste kommentarer

 1. Ta en extrakoffert med pengar med till Sverige, så ska vi bättra på vårt BNP!!

 2. Du är rar o ok Rom byggdes inte på en dag men våra liv är lite ändliga så vi får…

 3. Jag har ett stort och helt oanfrätt förtroende för dina möjligheter här! Och du får en möjlighet att på sikt…

 4. Nu eru allså me i rådet för de boende. Grattis! De vore ju själva hmhm om du inte skulle få…

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Hej
Trevligt att träffas!

Registrera dig för att få innehåll i inkorgen, när jag skrivit något nytt.

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.

3 Kommentarer

 1. Så trevligt Cecilia!

  Svara
 2. Ha, ha rullatorrally ! Du är bara för härlig. Men riktigt så tysk har du väl inte blivit ?
  I övrigt kan jag ju bara avundas dig som har en pool i huset ! Njut av bara tusan, vet ja !

  Svara
  • Vad menar du med att jag blivit tysk? Please tell me..

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *